Een blijvende herinnering in de vorm van een grafsteen of grafmonument. Dat is wat nabestaanden willen als een dierbare uit het leven wordt weggenomen. Een plek om te rouwen en te gedenken. Grafmonumenten en grafstenen van Girolami Natuursteen zijn gedenkstenen met een persoonlijk verhaal waarin dierbare herinneringen met aandacht en liefde zijn vastgelegd.
Girolami Natuursteen luistert aandachtig naar de individuele wensen en ideeën van de nabestaanden en levert in elke grafsteen of in elk grafmonument enkel en alleen uniek maatwerk. Elke grafsteen en elk grafmonument is persoonlijk en de wensen van de nabestaanden staan bij Girolami Natuursteen continu centraal.

Samen met de opdrachtgever worden de ontwerpen van de grafsteen of het grafmonument besproken en vervolgens professioneel uitgewerkt in een ambachtelijk productieproces. Bij Girolami Natuursteen staat vakmanschap centraal en daarom wordt uitsluitend gewerkt met hoogwaardige materialen. Van superieure natuursteensoorten tot glas, brons, aluminium, rvs of andere eersteklas materialen. Girolami Natuursteen is zeer laagdrempelig en staat altijd open voor een vrijblijvend gesprek over de uitvoering van een grafsteen of grafmonument. Uitsluitend op uw verzoek zullen wij adviseren en begeleiden. Girolami Natuursteen is lid van Natuursteen Grafwerk Specialisten (NGS).