In- en Exterieur

Uw keuken verdient een luxueuze en praktische uitstraling. Een goede keuze om uw eettafel, balie, kookeiland, vensterbank, spoelbak maar vooral uw keuken- of aanrechtblad uit te voeren in natuursteen. De bijzondere kleurnuances en de robuuste structuur van een aanrechtblad in natuursteen van Girolami Natuursteen geeft uw keuken een unieke en betoverende uitstraling met vele voordelen.

Het aanrechtblad van natuursteen kan tegen een stootje, is duurzaam, zeer hygiënisch en is eenvoudig schoon te maken en te houden.
Redenen genoeg om eens een kijkje te nemen in de showroom van Girolami Natuursteen. Daar treft u alle mogelijkheden aan voor een aanrechtblad en kookeiland in natuursteen voor zowel nieuwe als bestaande keukens. Een 100% massief granieten originele uitvoering van een aanrechtblad, het pronkstuk van uw keuken.

Alles op maat gemaakt, zonder onesthetische naden, in alle granietsoorten en met een korte levertijd. Girolami Natuursteen garandeert maatwerk en maakt het gewenste aanrechtblad in natuursteen van veel uiteenlopende steensoorten. Onderscheidend in maatwerk met een gericht en vast prijsaanbod (inclusief plinten, uitsparingen en randafwerkingen) en met vergelijkbare toepassingen die uitvoerbaar zijn in de rest van huis en tuin. Maatwerk dus van Girolami Natuursteen in uw stijl.

Post a comment